Fotbal extern

FC Business Tiraspol! Sheriff începe să vândă jucători după parcursul bun din Liga Campionilor

Rezultatele din acest sezon i-au făcut atractivi pe fotbaliștii necunoscuți de la Tiraspol.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 13:43
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 13:45

Parcursul bun al lui Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Campionilor a atras atenția asupra jucătorilor echipei, care din necunoscuți au ajuns în această toamnă să fie convocați la echipele naționale și să se afle pe listele de transferuri ale unor cluburi importante.

Addo și Cristiano pleacă pe bani de la Sheriff, Arboleda gratis

Astfel, ghanezul Edmund Addo (21 de ani) va pleca într-un campionat important din Europa, conform spuselor agentului său. 

”Am primit câteva oferte bune din Europa după evoluțiile din Liga Campionilor. Din acest motiv a și ajuns la Sheriff, pentru oportunitatea de a juca în Ligă. Vom discuta toate ofertele și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat agentul proaspătului internațional ghanez.

Și fundașul brazilian Cristiano da Silva ar urma să plece chiar în țara natală, la Fluminense. ”Fluminense a solicitat informația necesară despre jucătorul tiraspolenilor și analizează acum posibilitatea de a ajunge la un numitor comun cu Sheriff, în ciuda contractului actualului al fundașului”, notează moldfootball.com.

În plus, columbianul Danilo Arboleda va ajunge în această iarnă la Steaua Roșie Belgrad, dar gratuit. 

Contractul fundașului sud-american expiră pe 31 decembrie și Arboleda a luat deja decizia de a alege clubul din Serbia, deși a mai avut oferte de la Sevilla și Dinamo Zagreb, mai precizează sursa citată.

Modifică setările cookies