Lovitură dură încasată de AC Milan! Malick Thiaw a aflat cât va sta în afara gazonului

Malick Thiaw AC Milan Fotbal extern Malick Thiaw | Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 15:02
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 15:05
Veste grea primită de AC Milan. Malick Thiaw a suferit o leziune musculară severă și va lipsi pe teren o perioadă lungă de timp.

AC Milan se confruntă cu o problemă serioasă în apărare, deoarece RMN-ul efectat astăzi de Thiaw a arătat o „leziune severă a mușchiului biceps femoral al coapsei stângi”. Perspectiva este una îngrijorătoare, cu șanse mari ca fundașul să fie indisponibil pentru cel puțin două luni.

„Malick Thiaw a fost supus astăzi unui RMN care a evidențiat prezența unei leziuni miotendinoase severe a mușchiului biceps femoral al coapsei stângi, a cărei evoluție va fi reevaluată în termen de 7-10 zile”, se arată în comunicatul transmis de AC Milan.

Malick Thiaw, două luni în afara gazonului

Cuvântul "severă" îngrijorează în mod evident, iar faptul că nu doar fibra musculară, ci și tendonul au fost afectate adaugă o complexitate suplimentară situației, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Clubul nu a dezvăluit gradul leziunii (de la primul grad, cel mai ușor, la gradul trei), dar circumstanțele indică o posibilă ruptură musculară.

În prezent, este dificil să se anticipeze cu precizie perioada de recuperare, dar o absență de cel puțin două luni pare rezonabilă, mai spun italienii.

Stefano Pioli se confruntă cu o altă absență importantă în apărare, după ce Kalulu, Pellegrino și Caldara au fost toți absenți o perioadă semnificativă. Întrebările persistă și în ceea ce privește starea lui Kjaer, asupra căruia clubul nu a oferit informații detaliate, fiind în afara terenului de peste o lună (ultima apariție pe teren: minutele de final ale meciului cu PSG, pe 25 octombrie).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!