VIDEO Nemții au luat foc după penalty-ul acordat de Istvan Kovacs lui AC Milan: "Niciodată în viața lui"

AC Milan Borussia Dortmund Champions League Grupe Champions League Istvan Kovacs Liga Campionilor Istvan Kovacs a condus AC Milan - Borussia Dortmund/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 22:47
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 23:00

AC Milan și Borussia Dortmund s-au întâlnit într-un meci decisiv din grupele Champions League, partida fiind arbitrată de Istvan Kovacs. 

La pauză, scorul a fost egal, 1-1, însă repriza a fost marcată de numeroase faze spectaculoase și decizii importante ale centralului român. 

Partida a început într-o manieră furtunoasă, Istvan Kovacs acordând două lovituri de pedeapsă în mai puțin de zece minute. 

  • Istvan Kovacs a condus AC Milan - Borussia Dortmund/sursa foto: Getty

Prima a fost pentru AC Milan, când arbitrul a văzut un henț al lui Nico Schlotterbeck, însă comentatorii germani sunt de părere că decizia nu a fost una corectă. 

Olivier Giroud a ratat penalty-ul, apoi a urmat cel acordat Borussiei, în urma unui fault al lui Davide Calabria, transformat de Marco Reus. 

"Niciodată în viața lui, ăla nu e henț. Dacă nu schimbă decizia, e scandalos", a fost reacția din timpul comentariului a lui Benedikt Howedes, jucător legendar al lui Schalke și al naționalei Germaniei. 

"În opinia mea, nu este penalty", a spus și expertul Lutz Wagner, citat de derwesten.de.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!