Kylian Mbappe o salvează pe PSG de la umilință, Borussia o spulberă pe AC Milan: toate rezultatele serii în Champions League

meciuri liga campionilor grupe liga campionilor Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 23:47
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 23:59

PSG a terminat la egalitate cu Newcastle, în timp ce FC Barcelona și-a asigurat calificarea în optimile UEFA Champions League. 


 • AC Milan - Borussia Dortmund 1-3

Minutul 69 - GOOOL Borussia Dortmund! Karim Adeyemi șutează destul de slab, însă Mike Maignan scapă mingea, iar reușita este validată de tehnologia goal line.

Minutul 59 - GOOOL Borussia Dortmund! Marcel Sabitzer îi pasează lui Jamie Bynoe-Gittens, care îl învinge pe Mike Maignan cu un șut superb în colțul din stânga al porții.

Minutul 37 - GOOOL AC Milan! Samuel Chukwueze restabilește egalitatea, cu un șut din interiorul careului, la colțul lung.

Minutul 10 - GOOOL Borussia Dortmund! Istvan Kovacs consideră fault intrarea lui Davide Calabria, iar Marco Reus transformă.

Minutul 6 - Istvan Kovacs dictează lovitură de pedeapsă pentru AC Milan în urma unui henț. Olivier Giroud execută slab, iar portarul advers apără. 


 • FC Barcelona - FC Porto 2-1

Minutul 57 - GOOOL FC Barcelona! Joao Cancelo îi pasează în careu lui Joao Felix, care reia spectaculos, la colțul lung.

Minutul 32 - GOOOL FC Barcelona! Catalanii restabilesc egalitatea, în urma unei reușite spectaculoase a lui Joao Cancelo, la colțul lung.

Minutul 30 - GOOOL FC Porto! Pepe recuperează o minge cu noroc în interiorul careului și marchează. 


 • Feyenoord - Atletico Madrid 1-3

Minutul 82 - GOOOL Atletico Madrid! Santiago Tomas Gimenez încearcă să respingă mingea cu capul departe de careul echipei sale, dar înscrie în proprie poartă.

Minutul 77 - GOOOL Feyenoord! Mats Wieffer reduce din diferență în urma unei reușite spectaculoase

Mintuul 57 - GOOOL Atletico Madrid! Pablo Barrios îl pasează lui Mario Hermoso la marginea, care înscrie cu un lob, peste portar.

Minutul 14 - GOOOL Atletico Madrid! Lutsharel Geertruida marchează în proprie poartă, în urma unei devieri.


 • Manchester City - RB Leipzig 3-2

Minutul 87 - GOOOL Manchester City! Doku îi centrează în careu lui Foden, care trimite mingea în fața porții, Julian Alvarez o recuperează și marchează din interiorul careului mic.

Minutul 70 - GOOOL Manchester City! Josko Gvardiol îi pasează în careu lui Phil Foden, care preia şi trimite în colţul drept de jos al porţii.

Minutul 55 - GOOOL Manchester City! Phil Foden trimite o pasă spectaculoasă, Erling Haaland se demarcă dintre doi adversari și marchează.

Minutul 34 - GOOOL RB Leipzig! Lois Openda reușește dubla în urma unei acțiuni individuale, învingându-l pe Ortega cu un șut la colțul lung.

Minutul 13 - GOOOL RB Leipzig! Lois Openda deschide scorul, cu un șut în colțul drept al porții.


 • PSG - Newcastle 1-1

Minutul 98 - GOOOL PSG! Campioana din Ligue 1 restabilește egalitatea în urma penalty-ului transformat de Kylian Mbappe.

Minutul 25 - GOOOL Newcastle! Alexander Isak recuperează mingea respinsă în faţa porţii și marchează.


 • Young Boys Berna - Steaua Roșie Belgrad 2-0

Minutul 29 - GOOOL Young Boys Berna! Lewin Blum șutează de la marginea careului și marchează.

Minutul 8 - GOOOL Young Boys Berna! Kosta Nedeljkovic marchează în proprie poartă, în încercarea de trimite mingea din careu.


 • Lazio - Celtic 2-0

Minutul 85 - GOOOL Lazio! Ciro Immobile reușește dubla, în urma unui șut perfect plasat în colțul drept al porții.

Minutul 82 - GOOOL Lazio! Ciro Immobile dă lovitura pe finalul meciului, după ce recuperează o minge respinsă în careul mic și înscrie.


 • Shakhtar - Antwerp 1-0

Minutul 13 - GOOOL Shakhtar! Mykola Matviyenko deschide scorul în urma unei lovituri cu capul.


Șase echipe au obținut deja calificarea în faza următoare a competiției, astfel că în ultimele două etape se vor da ultimele bilete pentru optimile Champions League.

În „grupa morții”, ecuația este încă strânsă. Lider este Borussia Dortmund, cu șapte puncte, urmată de PSG, care este la doar un punct în spate. AC Milan este pe locul trei, care asigură prezența în UEFA Europa Leaguem, iar grupa este completată de Newcastle, cu patru puncte.

Tot astăzi se poate încheia ecuația calificării și în grupa E, unde lider este Atletico Madrid, cu opt puncte, urmată de Lazio cu șapte puncte și de Feyenoord, cu șase puncte.

Ultima etapă din grupele UEFA Champions League se va disputa pe 12 și 13 decembrie, iar în 2024 vor urma fazele eliminatorii.

Programul complet al zilei din UEFA Champions League:

 • Lazio - Celtic, ora 19:45
 • Șahtior Donețk - Antwerp, ora 19:45
 • AC Milan - Borussia Dortmund, ora 22:00
 • FC Barcelona - FC Porto, ora 22:00
 • Feyenoord - Atletico Madrid, ora 22:00
 • Manchester City - RB Leipzig, ora 22:00
 • PSG - Newcastle, ora 22:00
 • Young Boys Berna - Steaua Roșie Belgrad, ora 22:00
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!