Liviu Ciobotariu Conference League Sepsi OSK Sfantu Gheorghe TSKA Sofia Conference League Liviu Ciobotariu

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a zdrobit-o pe ŢSKA Sofia în Conference League

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a obținut o victorie impresionantă joi, în manșa a doua a turului secund preliminar din Conference League, dispunând de formația bulgară ŢSKA Sofia cu scorul de 4-0 pe teren propriu. Cu acest rezultat, echipa românească s-a calificat în turul al treilea al competiției.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 23:17
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 23:22

Sepsi a reușit să obțină o "dublă perfectă", încheind ambele partide fără gol încasat și marcând un total de 6 goluri în cele două manșe. Cu toate că scorul final de 4-0 pare să sugereze un joc lejer, antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut că partida nu a fost deloc ușoară, ŢSKA Sofia având ocazii bune de a marca în prima repriză, însă apărarea echipei din Sfântu Gheorghe a funcționat perfect.

Antrenorul Ciobotariu și-a felicitat echipa pentru performanța deosebită și a ținut să remarce determinarea și motivația cu care fotbaliștii săi au jucat în ambele partide.

Sepsi OSK - ŢSKA Sofia 4-0

„E un sentiment de bucurie, o seară minunată pentru noi. A fost o dublă perfectă. Am încheiat dubla fără gol încasat, am marcat şase goluri. Un joc foarte bun de partea noastră, în ambele partide. Sunt bucuros pentru această calificare, dar şi pentru jocul prestat.

Îmi felicit jucătorii. Nu am avut un meci uşor, chiar dacă scorul arată că ar fi fost lejer. Nu a fost aşa. În prima repriză, CSKA a avut ocazii bune de a marca, dar apărarea noastră a funcţionat perfect. O seară minunată pentru noi, care ne aduce bucurie şi satisfacţie.

Am crezut în calificare. După primul joc, ştiam că nu o să fie uşor, dar am crezut în calificare. Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii au fost foarte motivaţi. Ne-am dorit să facem fericiţi cei 7-8 mii de suporteri care au venit la stadion. A fost o atmosferă fantastică”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului cu ŢSKA Sofia.

În următoarea etapă a competiției, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va întâlni formația FC Aktobe din Kazahstan, care s-a calificat în urma unui dublu succes cu FC Torpedo Kutaisi din Georgia, cu scorurile de 4-1 și 1-2. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!