GALERIE FOTO Legenda lui Partizan care a antrenat în Liga 1 din România și a învins Liverpool pe ”Anfield” a decedat joi într-un accident de mașină! Informații noi despre tragedie

Miodrag Jesic Accident de masina CS Otopeni Partizan Belgrad TSKA Sofia Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 10:35
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 10:35

Miodrag Jesic, fost internațional iugoslav, le-a pregătit, în afară de CS Otopeni, pe Partizan Belgrad sau ȚSKA Sofia.

UPDATE SÂMBĂTĂ 10 DECEMBRIE În presa din Serbia au apărut primele detalii despre accidentul de mașină în care și-a pierdut viața antrenorul Miodrag Jesic, legenda lui Partizan Belgrad care a pregătit-o și pe CS Otopeni.

”Fostul celebru fotbalist și antrenor al lui Partizan ar fi condus cu viteză mare și ar fi adormit la volanul Citroen-ului său. 

Șoferul de pe camion mergea regulamentar, pe banda lui, și a remarcat o mașină care mergea în zig-zag pe drum. A încercat să o evite, dar Citroen-ul lui Jesic a intrat direct în camion. Mașina antrenorului a fost complet distrusă, iar șoferul camionului, care nu a fost rănit, nu a fost reținut pentru că nu este responsabil de accident. 

Bucata de drum Ruma - Jarak este bine întreținută, dar aici au loc frecvent accidente tocmai pentru că drumul este bun și șoferii merg la viteze foarte mari”, a scris publicația Espreso din Belgrad, care a citat mai multe surse de la locul tragediei.

Știrea inițială (vineri 9 decembrie)

Fost antrenor la CS Otopeni, la începutul sezonului 2008-2009 din Liga 1, tehnicianul sârb Miodrag Jesic a decedat joi la vârsta de 64 de ani într-un accident de mașină care a avut loc lângă orașul Ruma din Vojvodina.

Fiica sa, Jelena, murise tot într-un accident de mașină, în 2001, la doar 19 ani!

Jesic, fost internațional iugoslav în anii '80 și o veritabilă legendă la Partizan Belgrad, acolo unde a ieșit campion ca jucător și apoi a și antrenat în două rânduri, a semnat în iunie 2008 cu nou-promovata CS Otopeni, dar s-a despărțit repede de gruparea ilfoveană, în luna august a aceluiași an, după patru eșecuri în primele patru etape din Liga 1.

Miodrag Jesic, de la Otopeni în Birmania și Maldive

Dacă înainte de scurta experiență din România tehnicianul sârb a pregătit mai ales echipe din Serbia (FK Obilic, Radnicki Nis și Partizan Belgrad), Turcia (Altay Izmir) sau Bulgaria (Slavia Sofia, ȚSKA Sofia - campion în 2005, când a învins-o pe Liverpool cu 1-0 pe ”Anfield” în preliminariile Champions League - și Litex Lovech), ulterior Jesic și-a făcut o carieră în special în Asia, unde a lucrat în Libia, China, Iran, Arabia Saudită, Birmania, Kuwait, Emiratele Arabe Unite sau Maldive.

În total, 29 de mandate ca principal în ultimii 24 de ani!

”Rămânem fără cei mai buni!”, au postat cei de la Partizan Belgrad pe contul oficial de Twitter la aflarea veștii decesului fostului jucător și antrenor al echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!