Juvhel Tsoumou Cong An Ha Noi FC FCSB hat-trick Vietnam Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Juvhel Tsoumou, fostul vârf al lui FCSB, a înscris un hat-trick în 13 minute la debutul oficial pentru noua sa echipă! ”Are clasă”

Atacantul congolez cu selecții la naționalele de juniori ale Germaniei a evoluat în România la FC Hermannstadt, FCSB și Viitorul Constanța.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 09:46
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 09:51

UPDATE După debutul perfect din Vietnam, încununat cu trei goluri marcate în 13 minute în Cong An Ha Noi FC - Binh Dinh 5-0, Juvhel Tsoumou a fost ales în echipa etapei din V.League 1.

”În ultimul sezon, a trebuit să așteptăm până în etapa a 15-a pentru a vedea un hat-trick, acum congolezul a înscris de trei ori chiar în prima rundă”, a scris VNExpress, completat de publicația Tienphong: ”Tsoumou are clasă, portarul adversarilor a fost fără vreo șansă în fața lui”.

Nou-promovată, echipa poliției din Vietnam este primul lider al campionatului după victoria convingătoare din runda de debut.

Știrea inițială (sâmbătă 4 februarie)

Juvhel Tsoumou (32 de ani), fostul atacant al lui FC Hermannstadt, FCSB și Viitorul Constanța, s-a transferat la începutul acestui an în Vietnam, la nou-promovata Cong An Ha Noi FC, echipa poliției din statul comunist, și a făcut senzație la debutul oficial, în 5-0 cu Binh Dinh din prima etapă a campionatului.

Tsoumou a jucat titular în meciul de vineri și a ”explodat” spre finalul partidei, când a înscris un hat-trick într-un interval de doar 13 minute.

”Atacantul și-a lăsat deja amprenta asupra echipei, inițial prin statura sa impresionantă. Fotbalistul cu dublă cetățenie, germană și congoleză (n.r. - Tsoumou este internațional congolez cu selecții la reprezentativele de juniori ale Germaniei), a jucat pentru echipe faimoase europene, ca Eintracht Frankfurt sau Preston North End.

Sosirea în Vietnam va fi o experiență complet nouă pentru acest soldat străin al echipei noastre”, au scris zilele trecute cei de la clubul Cong An Ha Noi FC.

În România, Tsoumou a evoluat între 2018 și 2021 la FC Hermannstadt (46 meciuri / 11 goluri), FCSB (3 meciuri / 1 gol) și Viitorul (actuala Farul) Constanța (10 meciuri / 3 goluri), după care a câștigat în 2022 Liga Campionilor Africii cu Wydad Casablanca, alături de fostul dinamovist Reda Jaadi.

Foto: Cong An Ha Noi FC

Video: V.League

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!