Jucatorul care l-a inspirat pe Marius Sumudica in copilarie: "L-am copiat la smecherie si pe fratele lui"

Jucatorul care l-a inspirat pe Marius Sumudica in copilarie: "L-am copiat la smecherie si pe fratele lui"

Marius Sumudica a povestit momente din copilaria lui. 

Cand are adolescent juca la Sportul Studentesc si era fascinat de Gabi Raduta, cel care era liderul echipei din Regie. Actualul antrenor de la Gaziantep dezvaluit cum l-a ajutat familia Raduta sa devina omul care este astazi. 

"Am tinut si tin foarte mult la familia Raduta, la Gabi, la fratele lui. Mi-a fost o familie model, am avut multe de invatat. Gabi ajunsese sa joace la Dinamo intr-o perioada cand nu era chiar asa de usor, nimeni nu putea sa scoata capul asa repede… Acum e altfel: Bucurestiul fura fraieri! Era mai mic, eram un copil, dar veneam cu 2 ore mai devreme la antrenament sa aud glumele lui si sa ne simtim bine impreuna.

Era un grup unit la Sportul. Sufeream din punct de vedere material, dar ne intalneam cu mult inainte de antrenament doar ca sa ne simtim bine si ieseam cu zambetul pe buze la antrenament", a declarat Marius Sumudica despre Gabi Raduta pentru ProSport. 

"Ne cunoastem de cadn eram mici, am fost coechipieri la Sportul. Este baiat destept. El a crescut la Coloane, la Piata Romana", a spus amuzat Gabi Raduta despre Marius Sumudica. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies