Intrare criminala a lui Ronaldinho! Starul brazilian i-a dat cu piciorul in gura unui adversar, dar n-a primit nici galben: VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Octombrie 2014, 18:27
Data actualizarii: Sambata 25 Octombrie 2014, 18:45

►Ronaldinho a refuzat in aceasta vara revenirea in Europa si a ales sa inceapa o aventura in Mexic
►Unul dintre cei mai tehnici fotbalisti ai ultimelor doua decenii, Ronaldinho s-a remarcat in ultima etapa printr-o intrare criminala

Ajuns la 34 de ani, Ronaldinho a ales sa-si continue aventura in Mexic, la Queretaro, o echipa cvasianonima de pe continentul American.

Cu doar o zi inainte de El Clasico, confruntare in care a facut de atatea ori spectacol, incantand intreaga lume cu prestatiile sale, Ronaldinho a fost din nou in centrul atentiei, insa pentru prima data in cariera sa in ipostaza de erou negativ.

Ronaldinho si Queretaro s-au confruntat in ultima etapa din campionatul Mexicului cu liderul Club America, formatia brazilianului invingand cu scorul de 3-2.

Meciul a fost unul spectaculos, iar Ronaldinho a fost unul dintre oamenii decisivi ai lui Queretaro. Cu toate acestea, starul brazilian nu s-a remarcat prin vreun gol, ci printr-o intrare criminala.

Ronaldinho i-a dat cu piciorul in gura unui adversar de la Club America, dar a scapat in mod surprinzator fara vreun avertisment.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!