Germania ameninta ca va BOICOTA Euro 2016 din cauza lui Platini! Scandal urias intre presedintele UEFA si Federatia Germana

Autor: Sport.ro
Marti 25 Februarie 2014, 18:05

	Germania ameninta ca va BOICOTA Euro 2016 din cauza lui Platini! Scandal urias intre presedintele UEFA si Federatia Germana

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele UEFA, Michel Platini, a intrat intr-un razboi al declaratiilor cu Federatia Germana de fotbal, cea care ameninta acum ca va boicota turneul final din 2016! Totul a inceput din cauza criticilor aduse noului format cu 24 de echipe, primul care a vorbit public despre asta fiind Joachim Low, dupa ce Germania a picat in grupa cu Gibraltar.

"Cred ca aceasta crestere a numarului de echipe la CE este chestionabila si la fel si in ceea ce priveste preliminariile. Se reduce valoarea sportiva, dar nu chiar cea a intregului turneu" a spus Low. Platini a raspuns dur la aceasta declaratie: "Daca nu le place, nu trebuie sa faca parte din competitie. Dar este foarte important pentru fotbalul international" a declarat presedintele UEFA.

In scena a intrat apoi seful Federatiei Germane, Christian Seifert: "24 de echipe din 54 se vor califica, asa ca nu e nevoie sa aiba loc un proces de calificare atat de lung. Sunt multe federatii carora nu le place ideea UEFA. Cluburile sunt angajatii, ei platesc jucatorii si UEFA nu o ia pe calea corecta cand nu se gandesc la interesul ligilor nationale" a spus acest pentru o televiziune germana.

Germania se afla in grupa D a preliminariilor pentru Euro 2016 alaturi de Georgia, Polonia, Irlanda, Scotia si Gibraltar.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies