În sfârșit! Istvan Kovacs, trimis la centru de FIFA, la Mondialul Cluburilor

Istvan Kovacs Al Hilal Campionatul mondial al cluburilor FIFA Flamengo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 23:04
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 23:02

Istvan Kovacs a fost delegat de FIFA la meciul Flamengo (Brazila) - Al Hilal (Arabia Saudită), din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

  • Flamengo - Al Hilal se joacă marți, de la ora 21:00, la Tanger (Maroc), în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

Pentru prima dată la această competiție, Istvan Kovacs a fost trimis la centru. Arbitrul din Carei va fi ajutat la cele două linii de conaționalii Vasile Marinescu și Mihai Artene, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat algerianul Mustapha Ghorbal.

În camera VAR se vor afla spaniolul Juan Martinez (arbitru VAR), marocanul Redouane Jiyed (asistent VAR), algerianul Mokrane Gourari (Offside VAR) și francezul Jerome Brisard (Support VAR.

La meciul de deschidere de la CM al Cluburilor, Al Ahly - Auckland City 3-0, Istvan Kovacs a fost rezervă, la fel cum s-a întâmplat și la toate meciurile de la CM 2022 la care a fost delegat.

În cealaltă semifinală de la Campionatul Mondial al Cluburilor se vor duela Al Ahly (Egipt) și Real Madrid (Spania), miercuri, de la ora 21:00.

Finala mare este programată sâmbătă, de la ora 21:00, la Rabat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!