Il mai tii minte pe John Carew, CALAUL Romaniei din urma cu mai bine de un deceniu? E incredibil ce a ajuns sa faca la 35 de ani

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iunie 2015, 11:10

	Il mai tii minte pe John Carew, CALAUL Romaniei din urma cu mai bine de un deceniu? E incredibil ce a ajuns sa faca la 35 de ani

Ajuns la 35 de ani, cu o cariera importanta in spate si cu echipe ca Valencia, AS Roma, Olympique Lyon ori Aston Villa, norvegianul John Carew a decis acum sa se reprofileze. Acesta s-a facut...actor!

Fostul international norvegian, care a strans 91 de meciuri si 24 de goluri in tricoul selectionatei nordice, s-a apucat la 35 de ani de cinematografie. Retras din activitate in urma cu 3 ani, dupa mai multe sezoane petrecute in Premier League, la Aston Villa, Stoke si West Ham, John Carew joaca acum in filme.

Carew face senzatie cu ultimul sau rol, intr-un film care va avea premiera la jumatatea lunii iulie. In Hovdinger, fostul fotbalist interpreteaza rolul unui gangster extrem de dur pe nume Igor.

"Joc rolul unui mafiot rau, cinic si brutal. Mi-a fost greu sa interpretez un astfel de rol, pentru ca eu sunt un tip bun", a spus Carew in presa norvegiana.

John Carew este la al doilea rol intr-un film, acesta aparand si in pelicula Dead of Winter.

Ca fotbalist, John Carew a castigat campionatul si Cupa Norvegiei, La Liga si Ligue 1. Acesta a jucat finala Ligii Campionilor in 2001, cu Valencia.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies