Fotbal extern

Guardiola poate da lovitura! Antrenorul lui City vrea să îl transforme pe starul Realului în cel mai scump transfer din istoria Premier League

Manchester City caută să facă un transfer de răsunet în vară, iar șeicii milionari sunt gata să scoată din buzunar sume importante în acest sens. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 17:40
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 17:46

Principala țintă a lui Pep Guardiola este Erling Haaland, însă despre atacantul norvegian s-a scris în repetate rânduri că își dorește să joace în Spania, iar cel mai probabil în vară va pleca fie la Barcelona, fie la Real Madrid. 

Astfel, „cetățenii” au fost nevoiți să caute o altă soluție, iar ea a venit din Spania. Guardiola a pus ochii pe starul lui Real Madrid, iar în vară se va încerca transferul său. 

Pep Guardiola, gata să facă cel mai scump transfer din istoria Premier League

După Erling Haaland, principalul obiectiv al tehnicianului catalan a devenit Vinicius Jr, starul lui Real Madrid, care se află la cel mai bun sezon al carierei. Brazilianul are deja 15 goluri în acest sezon, în toate competițiile, pentru Real Madrid, fiind o piesă cheie în echipa lui Ancelotti. 

Guardiola îl vrea pe Vinicius Jr în echipa sa și le-ar fi transmis șefilor de pe Etihad să facă tot posibilul pentru a realiza transferul, asta însemnând un efort financiar, anunță Mirror

Manchester City ar fi dispusă să ofere 150 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Real Madrid, iar dacă s-ar realiza, Vinicius Jr ar deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League. 

Haaland și Mbappe l-ar putea ajuta pe Guardiola

Vinicius Jr și-a arătat în repetate rânduri dragostea pentru Real Madrid, lăsând clar să se înțeleagă că nu și-ar dori să joace pentru un alt club. Cu toate astea, brazilianul s-ar putea răzgândi, în contextul în care Perez insistă pentru transferul lui Kylian Mbappe, care i-ar putea lua fața lui Vinicius. 

Transferul francezului, dar și posibila aducere a lui Haaland ar putea să îi ia din protagonism lui Vinicius, mai ales ținând cont că salariul brazilianului nu este unul mare. Presa iberică informează că în vară s-ar putea renegocia contractul său, dar aducerea celor două staruri impune și salarii pe măsură, astfel că Realul s-ar putea să nu poată susține și un salariu mai mare pentru jucătorul de 21 de ani. 

Fotbalistul brazilian ar fi îndreptățit să ceară un salariu pe măsura prestațiilor sale, în contextul în care este, alături de Benzema, cel mai bun jucător al grupării blanco în acest sezon, înscriind în aproape toate partidele. 

Modifică setările cookies