Stranieri

El este noul antrenor al lui Cicâldău și Moruțan. Secundul lui Pep Guardiola urmează să fie prezentat la Galatasaray

Galatasaray a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Fatih Terim, după ce echipa a ajuns pe locul 12 în campionatul Turciei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 09:57
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 10:19

Oficialii celor de la Galatasaray au găsit repede un înlocuitor pentru Fatih Terim, Domenec Torrent (59 de ani) fiind desemnat următorul tehnician al echipei.

Potrivit presei din Turcia, acesta urmează să ajungă în țară în următoarele zile, împreună cu staff-ul său, prezentarea oficială să aibă loc în viitorul apropiat. 

Antrenorul spaniol va conduce primele antrenamente începând de miercuri și va fi pe banca tehnică pentru meciul din campionat, cu Hatayspor, care va avea loc duminică, de la ora 18:00. 

Domenec Torrent este liber de contract din noiembrie 2020, când s-a despărțit de formația braziliană Flamengo. Ca principal, spaniolul a mai lucrat recent în MLS, la New York City, în perioada iunie 2018 - noiembrie 2019, când l-a avut sub comandă și pe Alexandru Mitriță.

Torrent și-a început cariera în ligile inferioare din Spania, unde a antrenat la Palafrugell, Palamos sau Girona. În 2007 a devenit secund la Barcelona B, iar un an mai târziu a intrat în staff-ul lui Pep Guardiola, cu care a colaborat timp de 10 ani și 515 meciuri.

Modifică setările cookies