Anglia

Pep Guardiola l-a lăsat mască pe reporter înainte de victoria cu Arsenal! Interviu de senzație în prima zi a anului

Manchester City s-a impus în confruntarea cu Arsenal, scor 2-1, printr-un gol marcat în minutul 93.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 18:44
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 19:10

Arsenal a decshis scorul prin Saka, în minutul 31, dar City a întors scorul în repriza a doua. Mahrez, în minutul 57, din penalty, și Rodri, în minutul 93, au adus victoria în tabăra lui Manchester City, care a jucat cu un om în plus din minutul 59, când Gabriel a fost eliminat. VIDEO AICI

Victoria îi consolidează lui City poziția de lider al clasamentului, cu 53 de puncte, locul doi fiind ocupat de Chelsea, cu 42 de puncte și un meci în minus, iar podiumul este încheiat de Liverpool, cu 41 de puncte și două meciuri restante. Arsenal e pe patru, cu 35 de puncte și un meci mai puțin decât liderul City.

Înaintea meciului, Pep Guardiola, antrenorul care a mers cu Manchester City până în finala UCL în sezonul precedent, a vorbit despre meciul cu Arsenal. La final, acesta a oferit un moment amuzant.

După ce a răspuns la ultima întrebare, Pep a ieșit din cadru, dar câteva secunde mai târziu s-a întors, deoarece a uitat să le transmită suporterilor un ”La mulți ani”, cu ocazia intrării în 2021.

Rio Ferdinand și Joleon Lescott, aflați în studioul televiziunii britanice BT Sports, au izbucnit în râs, după ce au văzut momentul amuzant oferit de Pep Guardiola.

Modifică setările cookies