Jurgen Klopp Pep Guardiola Premier League Simon Jordan Anglia

Atac dur la adresa lui Klopp și Guardiola: „Fără fotbal, majoritatea ați lucra la McDonalds!”

Unii antrenori din Premier League au criticat dur Boxing Day din cauza calendarului aglomerat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 11:48
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 11:48

Campionatul Angliei a fost lovit de coronavirus, iar multe dintre echipe au fost nevoite să își amâne meciurile din cauza jucătorilor infectați. Astfel, pe 26 decembrie, când în Premier League se dispută faimoasa Boxing Day, trei dintre meciuri au fost amânate până acum, iar restul sunt obligate să joace. 

Cluburile au sugerat însă ca această etapă să nu se dispute, dar fără succes, argumentul principal fiind calendarul deja mult prea încărcat. Jurgen Klopp și Pep Guardiola au fost doi dintre cei mai vocali antrenori în acest subiect, punctând de-a lungul timpului că lipsa unei pauze îi afectează pe jucători, iar cu apariția cazurilor numeroase de Covid, au ținut din nou să accentueze acest lucru. 

Critici dure pentru Klopp și Guardiola: „Jumătate ați fi lucrat la McDonalds!”

Fostul președinte al lui Crystal Palace, Simon Jordan, nu a fost deloc încântat de declarațiile făcute de Klopp și Guardiola și și-a exprimat acest lucru într-un interviu acordat pentru talkSport. 

„Ce ar fi dacă v-ați ciupi, să vă dați seama de cât de norocoși sunteți? Dacă nu ar fi fotbalul, jumătate dintre voi ați lucra la McDonalds. 

Cred că e o senzație de respingere cu această poziție, și poate să fie greșit, dar fanilor le place această tradiție. Uitați unde vă aflați? Te afli pe locul pe care te afli tocmai datorită cererii de meciuri. Dacă nu ar fi asta, nici voi, nici colegii voștri nu ar primi zeci de milioane de lire pe an. 

O avea Pep succes, dar mă îndoiesc că ar putea face asta fără un carnet de cecuri. E suficient. Majoritatea jucătorilor pe care îi cunosc își doresc să joace meciurile astea”, a declarat Jordan citat de cotidianul SPORT

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!