"Este un radar pasiv, furnizat de fortele antiterorism!" Decizie INCREDIBILA pentru depistarea rasismului! Propune fara precedent! Cum vor fi depistate scandarile rasiste

rasisim EURO 2020 Gabriele Garvina Fotbal extern "Este un radar pasiv, furnizat de fortele antiterorism!" Decizie INCREDIBILA pentru depistarea rasismului! Propune fara precedent! Cum vor fi depistate scandarile rasiste
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Octombrie 2019, 19:04
Data actualizarii: Luni 21 Octombrie 2019, 19:09

Propunere fara precedent pentru depistarea scandarilor rasiste.

Gabriele Garvina, presedintele Federatiei Italiene de fotbal si cel care a propus folosirea arbitrajului video, a venit cu o propunere inedita pentru depistarea scandarilor rasiste. Acesta propune o tehnologie diun dotarea antitero.

"Este un radar pasiv, frunizat de fortele antiterorism, care capteaza sursa de zgomot cu microfoane directionale. El poate descoperi in direct o persoana care rosteste jigniri rasiste. Sunt suficiente doua dispozitive de sector.

Pretul nu este excesiv, e o companie italiana care-l produce. Singurul obstacol e legat de confidentialitate, deoarece poate ascuta conversatii private pe stadioane, dar este un dispozitiv redutabil. Vrem sa ne coordonam cu Ministerul de Interne si avem intentia sa-l testam la meciul Italia - Armenia, de la Palermo", a spus Gabriele Gravina pentru la Repubblica.

Meciul dintre Italia si Armenia va fi pe 18 noiembrie, meci din cadrul preliminariilor Euro 2020.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!