Fotbal extern

"Este un antrenor las si fara personalitate!" Cosmin Olariu, facut praf in presa din strainatate! Un fost jucator lanseaza o serie de acuze fara precedent la adresa sa

Un fost jucator de la Al-Hilal a lansat o serie de critici la adresa lui Cosmin Olaroiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 09:09
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 09:11

Fostul portar al celor de la Al Hilal, Al-Otaibi, a lansat un atac dur la adresa lui Cosmin Olaroiu. Fostul fotbalist spune ca Olaroiu este un antrenor las, care se teme sa critice jucatorii vedeta, iar pe ceilalati care nu au acest statut ii ignora.

"Cosmin este un antrenor las si se teme sa pedepseasca marile staruri. Nu a fost strict si aceasta este o mare problema. A vrut sa scape de mine si am avut probleme cu el. Ma ignora la antrenamente si meciuri. S-a purtat gresit si cu mine de mai multe ori, din acest motiv am si fost indepartat de la echipa", a declarat Al-Otaibi pentru Radio UMF.

Hasan Al Otaibi a jucat pentru Al Hilal intre 1994 si 2013. In 2007 a fost imprumutat de Cosmin Olaroiu la alta echipa si s-a intors cand antrenorul roman a plecat de pe banca sauditilor. Olaroiu a antrenat-o pe Al Hilal intre 2007 si 2009.

Modifică setările cookies