Fotbal extern

Escaladare îngrijorătoare a conflictului dintre Nagelsmann și fanii lui Bayern. Antrenorul a primit amenințări cu moartea

Julian Nagelsmann a primit sute de ameninţări cu moartea după eliminarea lui Bayern Munchen din Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 20:56
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 21:05

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, a declarat, vineri, că a primit sute de ameninţări cu moartea după ce gruparea bavareză a fost eliminată de Villarreal în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

„Ştiu că voi fi mereu criticat din toate părţile, este normal şi fac faţă criticilor. Dar cu 450 de ameninţări cu moartea pe Instagram, este mai puţin uşor”, a spus antrenorul. “Este ceva dacă oamenii vor să mă omoare, însă ei o atacă şi pe mama mea, pe care nu o interesează fotbalul. Nu pot înţelege. Imediat după ce sting televizorul, oamenii uită de orice decenţă. Şi ce este mai rău este că ei gândesc că au dreptate”, a adăugat el.

Întrebat dacă va depune plângere, Nagelsmann a afirmat că sunt prea multe ameninţări pentru a se ajunge la un rezultat. „Nu văd scopul. Primesc ameninţări după fiecare meci, indiferent cine învinge”.

Echipa Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce în tur a pierdut cu 0-1 şi în retur a înregistrat o remiză, scor 1-1.

Modifică setările cookies