Echipa antrenată de Marius Șumudică a ajuns la a doua înfrângere în campionat

al raed Marius Sumudica Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 21:26
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 22:19

Formația antrenată de Marius Șumudică are probleme mari în campionatul din Arabia Saudită.

În etapa a 14-a din competiția internă, Al Raed a jucat în deplasare cu Al Khakeej, fiind învinsă cu scorul de 3-0.

Silviu Lung Jr. și Alex Mitriță au fost titulari în echipa pregătită de tehnicianul român, însă nu au reușit să aibă o evoluție care să o ferească pe Al Raed de o nouă înfrângere în campionat. 

În urma acestui rezultat, Al Raed se află pe locul 11 în clasament, cu 16 puncte, în  timp ce Al Khakeej este pe poziția a 13-a, cu 13 puncte. Echipa lui Marius Șumudică se află în acest moment la doar patru puncte de zona de retrogradare. 

Marius Șumudică e dur: „Să nu mai vorbească lumea!” 

Marius Șumudică nu s-a putut abține și a răspuns tuturor criticilor care vorbesc despre Arabia Saudită. Antrenorul român a evidențiat faptul că din punct de vedere fotbalistic, țara începe să se dezvolte și că vor fi din ce în ce mai multe nume sonore care se vor alătura campionatului.

„Se vehiculează tot felul de sume și de nume, dar e clar că din vară vor veni jucători de valoare, mai ales că regulamentul îți va permite să aliniezi opt străini. Vor veni jucători cu nume. Am auzit de Firmino, Sergio Ramos, că sunt aproape de a veni. Ronaldo a deschis calea.

Sunt nume mari aici, am jucat cu Vietto, fost jucător la Atletico Madrid. E Rudi Garcia antrenor. Sunt condiții excelente, te simți antrenor aici. Sunt condiții pe care nu le-aș avea în România la primele trei echipe. Sunt jucători care au oferte să plece în Europa, chiar și în Premier League, dar nu vor să plece.

Mă deranjează când lumea spune "antrenează pe la cămile". Dar e greu să antrenezi la cămile. Și o cămilă, dacă vrei să o antrenezi, e greu. E greu să o pui jos, ca să te urci pe ea. Să nu mai vorbească lumea, răutăți care nu-și iau rostul. Dacă urmărești un meci între primele șase echipe de aici, nu se compară niciodată cu nivelul din România”, a spus Șumudică, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!