Republica Moldova igor armas Liga Natiunilor vadim rata Vitalie Damascan Fotbal extern

”Duelul decisiv al unei generații”! Meci crucial pentru Moldova, care încearcă să evite retrogradarea din Divizia C a Ligii Națiunilor

Patru jucători din Liga 1 și Liga 2 au fost convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru dubla cu Kazahstan.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 12:32
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 13:02

Naționala Republicii Moldova dispută cu Kazahstan dubla decisivă pentru rămânerea în Divizia C a Ligii Națiunilor: astăzi, la Chișinău, de la ora 19:00, este meciul tur, iar pe 29 martie, la Nur-Sultan, este returul.

”Duelul decisiv al unei generații”, a titrat astăzi, pe site-ul oficial, Federația Moldovenească de Fotbal, care a anunțat că a oferit acces gratuit pentru 6.000 de spectatori și i-a îndemnat pe fani să scandeze ”Nu războiului!” și ”Stop War!” pe parcursul partidei cu kazahii.

În lotul convocat de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru play-out-ul Ligii Națiunilor se numără și patru fotbaliști care activează la cluburi din România: portarul Dorian Răilean (Unirea Dej, Liga 2), fundașul Igor Armaș (FC Voluntari), căpitanul care a revenit asupra deciziei de a se retrage de la echipa națională, mijlocașul Vadim Rață (Chindia Târgoviște) și atacantul Vitalie Damașcan (Sepsi Sf. Gheorghe).

Foto: fmf.md

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!