DRAMA incredibila pentru jucatorul lui Lucescu! Nevasta lui i-a dat 1,3 milioane de $ unui criminal ca sa-l UCIDA! Stirea care face inconjurul lumii

Autor: Sport.ro
Joi 24 Septembrie 2020, 18:18

	DRAMA incredibila pentru jucatorul lui Lucescu! Nevasta lui i-a dat 1,3 milioane de $ unui criminal ca sa-l UCIDA! Stirea care face inconjurul lumii

Dezvaluiri incredibile facute de presa din Turcia!

Yagmur Asik a planuit asasinarea sotului ei, Emre Asik, un fost fotbalist cunoscut de la Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas! Nevasta lui Asik i-a platit 10 milioane milioane de lire turcesti, echivalentul a 1,3 milioane de dolari, unui asasin profesionist, cerandu-i sa gaseasca si un loc bun in care sa ingroape cadavrul dupa ce-si va indeplini 'misiunea'.

Fostul fotbalist n-a patit, insa, nimic. Barbatul angajat sa-l omoare i-a spus totul! Yagmur Asik e acum acuzata de tentativa de omor. Conform datelor obtinute de procurori in faza initiala a anchetei, Yagmur i-a cerut mai intai partenerului sau actual, Erdi Sungur, sa-l ucida pe fostul fotbalist.

"Am avut o aventura cu Yagmur. Se gandea doar sa mosteneasca averea lui Emre Asik dupa ce el va muri. Mi-a cerut sa-l omor, dar am refuzat",
a dezvaluit Sungur in fata instantei.

"Intr-o zi mi-a adus o bucata de carne. Mi-a cerut sa impusc in bucata aia de carne. Am incercat, dar nu a mers. "Nu poti s-o faci", mi-a strigat furioasa", a adaugat Sungur.

Sungur i l-a prezentat apoi nevestei lui Emre Asik pe asasinul platit care ar fi trebuit sa o 'ajute' sa-si ucida sotul. Barbatul fusese inchis in trecut pentru asasinarea a 3 persoane.

Emre Asik, 46 de ani, e unul dintre putinii fotbalisti turci care au jucat pentru cele 3 mari echipe din Istanbul, Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas. La Galatasaray a fost antrenat de Mircea Lucescu. Asik care 34 de selectii in nationala Turciei.

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies