Al Hilal, decisa sa protesteze dupa excludarea la "masa verde"! Ce s-a intamplat cu formatia antrenata de Razvan Lucescu in Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, decisa sa protesteze dupa excludarea la "masa verde"! Ce s-a intamplat cu formatia antrenata de Razvan Lucescu in Liga Campionilor Asiei

In cadrul clubului Al Hilal exista 30 de jucatori si membri ai staff-ului infectati cu Covid-19.

Dupa ce Al Hilal a fost exclusa la masa verde din Liga Campionilor Asiei, clubul a decis sa ia masuri. Sauditii au reusit sa adune doar 11 jucatori pentru ultimul meci din Grupa B a competitiei.

Conducerea gruparii din Arabia Saudita doreste sa protesteze in urma acestei decizii catre autoritatile judiciare, pentru a proteja drepturile lui Al Hilal in fata autoritatilor oficiale.

In urma excluderii formatiei lui Razvan Lucescu, echipa Shabab Al Ahli Dubai s-a calificat in optimile de finala a competitiei, alaturi de Pahtakor Taskent din Uzbekistan, care a invins cu 1-0 formatia iraniana Shahr Khodro.

Campioana Arabiei Saudite era deja calificata in optimile de finala in ciuda faptului ca 30 de jucatori si membri ai staff-ului au fost infectati cu Covid-19.

"Consiliul de administratie a cautat sa lucreze asupra unui numar de modalitati care sa pastreze dreptul lui Al Hilal de a evolua fara nicio problema in acest turneu. Toate aceste cereri au fost respinse de AFC, in ciuda faptului ca ne-am confruntat cu circumstante care necesitau o mai mare flexibilitate din partea AFC in evaluarea situatiei", se arata intr-un comunicat al clubului. 

Dupa excluderea echipei, confederatia asiatica de fotbal a precizat ca a permis clubului saudit sa aducă jucatori pentru a-i putea inlocui pe cei care s-au infectat. Prin urmare, o eventuala amanare ar fi avut un impact negativ asupra competitiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies