Dramă în fotbalul din Brazilia! Un fotbalist de perspectivă, împușcat în cap de polițiști

Lucas Gonzalez Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 11:00
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 11:10

Doliu în fotbalul brazilian, după ce un tânăr fotbalist a fost omorât de poliție.

Lucas González, un fotbalist de 17 ani din Barracas Central, a fost împușcat în cap de cel puțin un polițist, potrivit Marca. Acesta a decedat joi, în urma rănilor suferite.

Totul a început miercuri, când fotbalistul și alți patru prieteni se plimbau cu mașina pe strada Luzuriaga din cartierul Barracas. Șoferul mașinii în care se afla și tânărul fotbalist din Barracas nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar aceștia au tras spre autovehicul în încercarea de a-l face să oprească.

„Lucas a plecat de la antrenamentele clubului Barracas cu încă alți patru coechipieri. În drumul lor au oprit pentru a cumpăra un joc video și inclusiv doamna de la magazin ne-a spus că băieții arătau bine, erau fericiți, ascultau muzică. 

Din câte știu, au fost opriți de o mașină a poliției, cu patru polițiști. Unul dintre băieți ne-a spus că le era teamă să nu fie agresați de oamenii legii, motiv pentru care au ales să fugă”, a susținut a spus Cintia López, mama lui Lucas. González, într-o discuție la Radio Con Vos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!