Dorin Rotariu Astana Fotbal extern

Dorin Rotariu, CAMPION in Kazakhstan! Astana a cucerit titlul la un singur punct de urmatoarea clasata! Romanul a fost al doilea marcator in tricoul kazacilor

Astana a castigat campionatul in Kazakhstan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 16:17
Data actualizarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 16:49

Astana a jucat astazi ultimul meci din actualul sezon. Echipa lui Rotariu a pierdut acasa cu Ertis Pavlodar, insa avea asigurata prima pozitie. Dorin Rotariu a fost integralist in meciul de astazi, dar nu a reusit sa isi ajute echipa, care a fost invinsa cu 2-0.

Rotariu (24 ani) a fost om de baza pentru Astana, fiind titular incontestabil. Atacantul a inscris 7 goluri si a reusit o pasa decisiva in tricoul Astane, fiind al doilea marcator al echipei, dupa golgheterul Tomasov.

  • Dorin Rotariu, CAMPION in Kazakhstan! Astana a cucerit titlul la un singur punct de urmatoarea clasata! Romanul a fost al doilea marcator in tricoul kazacilor

Romanul s-a pozat cu trofeul de campion in vestiarul echipei. Este primul trofeu cucerit de Rotariu la noua echipa, unde a ajuns in luna februarie a anului acesta de la Club Bruge, pentru 1.5 milioane de euro.

Rotariu a jucat in cariera la Dinamo, Poli Timisoara, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar si Astana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Шестикратные ???????? ???????????????????????? ⠀ #FCAstana #6x #Champions

A post shared by FC Astana / ФК «Астана» (@fca.astana) on

Modifică setările cookies