fc barcelona Andres Iniesta Neymar Fotbal extern

Doar cuvinte de laudă! Andres Iniesta, categoric la adresa unui fost coleg de la FC Barcelona. Ce a spus fotbalistul

Andres Iniesta a evoluat cu Neymar la FC Barcelona, reușind să câștige alături de brazilian ultimul Champions League al echipei catalane.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:35
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:31

Iniesta a împlinit 38 și joaca la Vissel Kobe, o formație din primul eșalon al Japoniei, din vara anului 2018, când contractul cu FC Barcelona s-a încheiat și a fost cedat gratis.

Mijlocașul spaniolul și Neymar au evoluat împreună la FC Barcelona pentru patru sezoane, timp în care au câștigat un trofeu al Ligii Campionilor, două titluri în La Liga, un Mondial al Cluburilor, trei cupe, două supercupe și o supercupă UEFA.

Ce a spus Andres Iniesta despre Neymar

„Am doar cuvinte de laudă la adresa lui Neymar. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-am văzut și cu care am avut ocazia să fiu în același vestiar și pe teren.

Este o mașinărie de fotbal, dribbling-uri și pase. Când vorbim despre fotbal, vorbim despre spectacol și jucători. Cred că Neymar este sinonim cu toate astea pe teren.”, a spus Iniesta, potrivit abola.pt.

Cifrele lui Andres Iniesta

Iniesta a evoluat la echipa mare a Barcelonei din 2002 până în 2018. În cei 16 ani, spaniolul a bifat 674 de jocuri pentru catalani, a înscris 57 de goluri, a pasat decisiv de 138 de ori și a făcut istorie în linia de mijloc alături de Xavi.

  • La națională, spaniolul a fost convocat de 131 de ori și a marcat de 13 ori

La Vissel Kobe, Andres Iniesta a participat în 126 de jocuri și s-a impus pe tabela de marcaj de 26 de ori. Mijlocașul ao ferit 25 de assisturi și a încasat doar cinci galbene. Niciun cartonaș roșu nu a văzut spaniolul în carier sa!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies