Cristiano Ronaldo Al Hilal Arabia Saudita Fahad Ben Nafel Campionate externe

Oferta colosală pentru Cristiano Ronaldo, confirmată de club: "Da, am negociat cu el!". De ce a picat transferul

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a dorit să plece de la Manchester United în această vară, însă starul portughez a rămas, în cele din urmă, la formația de pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 13:27

Pe lângă multiplele echipe din Europa vehiculate de presa internațională drept posibile destinații pentru Ronaldo, s-a vorbit și despre o ofertă colosală făcută de formația Al Hilal, din Arabia Saudită, pentru a-l transfera pe cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Al Hilal anunță că a negociat cu Cristiano Ronaldo

În ultima zi de mercato, Daily Mail a scris că Al Hilal ar fi oferit 25 de milioane de lire sterline celor de la Manchester United pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo și un salariu uriaș pentru fotbalist: 210 de milioane de lire, în total, pe parcursul celor doi ani de contract.

Fahad ben Nafel, președintele lui Al Hilal, a confirmat că s-a aflat în negocieri cu Cristiano Ronaldo în această vară, însă transferul ar fi picat din cauza unei interdicții la transferuri a clubului saudit.

"Da, am negociat cu Ronaldo. Problema nu a fost reprezentată de bani sau de acordul jucătorului. Al Hilal poate aduce staruri, dar problema a fost decizia care nu ne permitea să înregistrăm jucători.

Nu ne-am oprit din negocieri cu jucătorii, în ciuda interdicției la transferuri, dar a trebuit să amânăm până când această interdicție a fost ridicată", a spus președintele lui Al Hilal, conform sursei citate.

Publicația britanică scrie că Al Hilal a primit o interdicție la transferuri în luna mai, după ce fotbalistul Mohamed Kanno s-a răzgândit în ultima clipă în privința unui transfer la Al Nassr și avea deja contracte semnate cu două cuburi.

În cazul în care transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Hilal s-ar fi realizat, portughezul ar fi devenit cel mai bine plătit fotbalist din istorie.

Modifică setările cookies