Dinu Todoran Conference League FCSB Shakhter Karagandy Fotbal extern Dinu Todoran, prima declarație din Erevan! De ce se teme antrenorul lui FCSB înainte de meciul cu Shakhter Karagandy

Dinu Todoran, prima declarație din Erevan! De ce se teme antrenorul lui FCSB înainte de meciul cu Shakhter Karagandy

Meciul dintre Shakhter Karagandy și FCSB va fi în direct la PRO X, de la ora 16:00, și LIVE VIDEO pe sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 19:23
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 19:29

Shakhter Karagandy și FCSB se vor întâlni în meciul retur din turul 2 preliminar Conference League. Echipa roș-albastră are avantajul golului marcat în prima partidă, când s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională datorită reușitei lui Cordea. 

Dinu Todoran a precizat că este un avantaj pentru echipa sa că meciul se dispută la Erevan, ci nu în Kazakhstan, deoarece elevii său nu vor mai trebui să se confruncte cu terenul sintetic. 

  • Dinu Todoran, prima declarație din Erevan! De ce se teme antrenorul lui FCSB înainte de meciul cu Shakhter Karagandy

Va fi un meci foarte greu, un meci de calificare. Avem avantajul de un gol, din meciul din tur. Suntem conștienți de importanța jocului. Este un avantaj că jucăm pe un teren neutru. La Karagandy era un meci greu, cu terenul sintetic. Am văzut cu pandemia ce se întâmplă”, a declarat Dinu Todoran la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy.

Tehnicianul a precizat că atuul kazahilor este forța grupului și că aceștia vor fi mai proaspeți în ziua meciului, pentru că au avut posibilitatea să își menajeze unii titulari în partida din campionat. 

Îmi e frică de toată echipa, pentru că și-a menajat jucătorii. Per total, ca echipă, ei sunt buni. Faptul că jucăm fără spectatori este un dezavantaj. Noi ne-am obișnuit cu atmosfera, cu suporterii, mai ales cu Peluza Nord, care ne-a încurajat. Fotbalul trebuie să se joace cu spectatori”, a declarat Dinu Todoran la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!