EXCLUSIV | „Știu de două ocazii, nu știu de șase!” Reacția lui Todoran după victoria din Conference League! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:47
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:52

FCSB s-a impus pe teren propriu, cu Karagandy, în turul preliminariilor din Conference League.

Roș-albaștrii au obținut o victorie la limită pe Arena Națională, singurul gol al meciului fiind înscris de Andrei Cordea. Jucătorul adus de la Clinceni a șutat de la distanță și l-a învins fără probleme pe portarul advers. 

Dinu Todoran a surprins cu schimbările de la pauză, când i-a trimis pe Stoica și Musi în teren în locul lui Moruțan și Vînă. Introducerea celor doi jucători tineri pe teren a scăzut din intensitatea jocului roș-albaștrilor, care s-au văzut dominați pe finalul partidei. 

  • EXCLUSIV | „Știu de două ocazii, nu știu de șase!” Reacția lui Todoran după victoria din Conference League!

„Mă așteptam să avem un meci greu, o echipă care s-a închis foarte bine. În ultima treime nu am luat deciziile care trebuiau, dar e primul meci din Conference League și ușor ușor vom arăta mai bine.

Ma bucur ca a venit peluza, păcat că nu am reușit să mai înscriem. Suntem favoriții și la meciul retur și pentru calificare. Mai avem de reglat, e normal, e început de campionat, am avut un meci greu la Botoșani, într-o perioadă scurtă, dar ușor ușor vom intra în formă. 

Toți jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiți să fie titulari, să intre la pauză, să intre în minutul 20. Au fost foarte mulți debutanți. Sunt doi copii tineri, de perspectivă, în continuare ne bazăm pe tot lotul. 

Ideea e că vom arăta în viitor mult mai bine și o sa arătam prospețimea de care avem nevoie. Andrei e portar de echipă națională, care înca o dată a arătat valoarea pe care o are”, a spus Dinu Todoran la finalul meciului. 

„Știu de două ocazii, nu de șase!”
 

Întrebat despre repriza bună a adversarilor, care au dominat-o pe FCSB în special pe finalul partidei, Todoran a ținut să evidențieze prestația bună a lui Andrei Vlad, evidențiind că el a observat doar două ocazii ale celor de la Karagandy, nu șase. 

„Am presat, am avut posesie, se întâmplă la fotbal, a fost o greșeală a lui Iulian, Vlad a intervenit foarte bine. 

Știu de două ocazii, de șase nu știu. Cred că încă suntem favoriți, suntem foarte bine și ușor-ușor o să vedeți că suntem favoriți și pentru calificare”, a adăugat antrenorul.   

Returul Shakhtar Karagandy - FCSB se joacă joi, 29 iulie! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!