Gigi Becali Dinu Todoran FCSB Superliga „Se lucrează prin domnul Becali!” Reacția lui Todoran când a fost întrebat despre transferul lui Vinicius

„Se lucrează prin domnul Becali!” Reacția lui Todoran când a fost întrebat despre transferul lui Vinicius 

FCSB s-a impus cu 4-1 în meciul cu Universitatea Craiova de pe teren propriu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 00:16
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 00:17

Roș-albaștrii au obținut prima victorie în campionat, după ce în prima etapă au remizat pe terenul lui Botoșani. FCSB a câștigat la scor cu Craiova și a reușit să lege a doua victorie consecutivă, după cea cu Karagandy, din preliminariile Conference League. 

La finalul meciului, Dinu Todoran s-a arătat încântat de victoria importantă obținută, dar și de faptul că Olimpiu Moruțan a reușit să înscrie după valul de critici pe care l-a primit de la patron. 

„O plăcere pentru mine să îmi văd jucătorii cum vin la antrenament, cum se pregătesc. Eu îi ajut cum pot, pe partea tactică mai ales.

I-am zis lui Moruțan să dea la poartă, e un jucător cu calitate, lovește mingea extraordinar. Mă bucur că a dat, a înscris un gol senzațional. Mă bucur pentru suporteri, s-au bucurat alături de noi și asta e un lucru pozitiv. 

Ca antrenor, sunt bucuros că am soluții, o să vină și Olaru, Florinel a intrat și el ușor, sunt convins că o să fie și mai bine”, a declarat antrenorul la finalul meciului.  

Întrebat despre transferul lui Paulo Vinicius, antrenorul a răspuns și de această dată sincer, spunând că patronul este „omul cheie” în mutările de la club. Totodată, Todoran a vorbit și despre absența lui Cristea din lot, după ce a fost și el criticat de Becali: „Aici se lucrează prin domnul Becali, dar orice jucător de valoare este bine venit la noi. 

Avem un lot valoros, a apărut și Șerban acum, a apărut Stipe, deci cine intră, e bine pregătit pentru a face față. 

Dumiter pentru primul meci e ok, a luat și el puțin contact cu atmosfera, cu ce se întâmplă aici, mă bucur pentru el. Avem soluții pe toate compartimentele”, a spus Todoran. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!