PSG Lionel Messi Franta

VIDEO Fără Mbappe și Neymar, Messi o salvează pe PSG! Faza spectaculoasă în urma căreia a marcat o nouă bijuterie: ce record a stabilit

PSG s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul din deplasare, cu Montpellier. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 23:39
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 23:54

Prima repriză a partidei dintre Montpellier și PSG a fost marcată de ratarea a două penalty-uri de Kylian Mbappe, accidentarea aceluiași Kylian Mbappe, dar și incidentul în care a fost implicat Sergio Ramos, care a fost scos de pe teren în minutul 31, din cauza amețelilor cauzate de duelul la cap cu un adversar. 

Repriza secundă a fost una mai bună pentru campioana Franței, care a reușit să marcheze de trei ori, prin Fabian Ruiz, Zaire-Emery și Lionel Messi. 

Golul reușit de starul argentinian a fost unul realizat în urma unei acțiuni spectaculoase realizate de Ruiz și Messi, cei doi fiind jucătorii care au salvat-o pe PSG în meciul cu Montpellier. 

În urma acestei reușite, Lionel Messi a ajuns la 697 de goluri în primele cinci campionate din Europa, trecând peste recordul deținut de Cristiano Ronaldo.

Cum a comentat Lionel Messi faptul că deține cea mai apreciată postare de pe Instagram
 

La două luni de la finala Campionatului Mondial din Qatar, ediția 2022, starul argentinian a reacționat cu privire la recordul pe care l-a setat în materie de aprecieri pe Instagram.

"Nici nu mă gândeam la asta, pentru că nu căutam să am cea mai apreciată fotografie. Dar, hei, s-a întâmplat! Asta arată că oamenii au vrut să mă vadă ridicând cupa. 

Cred că fotografia s-a dus către oameni. Adevărul este că am citit foarte puține comentarii. A fost dificil. Am avut milioane de mesaje. A fost o nebunie", a spus Lionel Messi, potrivit GOAL.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!