Șanse tot mai mici ca Lionel Messi să continue la PSG! Este ademenit cu un salariu mai mare decât al lui Cristiano Ronaldo

Lionel Messi al-hilal Arabia Saudita PSG Fotbal extern Lionel Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 19:38
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 19:39

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se pot reuni în Arabia Saudită din vara lui 2023.

La finalul lui 2022, Cristiano Ronaldo (37 ani) a semnat, din postura liber de contract, un contract cu Al-Nassr pe două sezoane și jumătate. În urma angajamentului, superstarul portughezului va încasa 500 de milioane de euro, plus venitul generat din drepturile de publicitate.

Arabia Saudită îi poate avea pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi 

La o săptămână, au apărut fotografii cu tricoul oficial al lui Al-Hilal, în care era inscripționat numele lui Lionel Messi (35 ani), cu numărul 10 pe spate. Inițial, clubul din Arabia Saudită a negat ofertă trimisă către proaspătul campion mondial. Numai că, jurnalistul spaniol Joan Fontes susține că Al-Hilal îi pregătește superstarului argentinian un contract de nerefuzat pentru a-l aduce la echipă din vară.

„Dacă încă nu s-a aflat, în curând se va vorbi de o ofertă astronomică din Arabia pentru Leo Messi. Crește și continuă. Rămâneți atenți”, este mesajul pe care l-a postat Joan Fontes pe contul oficial de Twitter. 

Angajamentul lui Leo Messi cu PSG expiră în vara lui 2023. Cu toate că a fost un pilon esențial în ultimul sezon și jumătate, mijlocașul ofensiv nu și-a prelungit încă înțelegerea cu parizienii. Astfel, informația lansată de Joan Fontes prinde tot mai mult contur, având în vedere că deținătorul a 7 Baloane de Aur a intrat în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club dorește. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!