Neymar petrecere brazilia PSG Fotbal extern

Detalii de ULTIMA ORA despre petrecerea cu 500 de persoane organizata de Neymar in Brazilia! Ce trebuiau sa faca invitatii

Atacantul lui PSG se afla in centrul unui scandal la sfarsitul acestui an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 14:35
Data actualizarii: Luni 28 Decembrie 2020, 15:01

Agentia braziliana de stiri Globo, a transmis faptul ca Neymar a organizat o petrecere la care au fost prezente aproximativ 500 de persoane. Evenimentul a avut loc pe proprietatea lui din Mangaratiba, o statiune care se afla la 100 de km de Rio de Janeiro. Organizatorii petrecerii care a indignat pe toata lumea au venit cu primele explicatii si au declarat ca toti invitatii trebuiau sa respecte mai multe reguli.

Potrivit agentiei braziliene de stiri, la subsolul locuintei a fost creata o discoteca cu pereti antifonati ca sa nu ii deranjeze pe vecini.  

Invitatii de la petrecerea lui Neymar trebuiau sa prezinte un test negativ pentru COVID-19, sa poarte masca in interior si sa isi lase telefonul la intrare sau sa nu vina deloc cu el, potrivit L'Equipe. 

Petrecerea lui Neymar a innebunit oamenii de pe retele socializare. Brazilia este a treia cea mai afectata tara din lume de COVID-19, avand 7,5 milioane de persoane infectate si 190.000 de decese. 

Modifică setările cookies