Lionel Messi Barcelona Neymar Fotbal extern

Supriza de proportii pe Camp Nou! Un fost regizor de filme pentru adulti candideaza la presedintia clubului! Ce a declarat cu privire la Neymar :)

Barcelona isi va alege in ianuarie anul urmator viitorul presedinte al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 19:29
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 19:34

Jordi Farre este unul dintre promotorii motiunii de cenzura impotriva fostului presedinte al clubului, Josep Bartomeu. Farre a fost o prezenta constanta la televiziunile din Catalunia, iar in acest moment isi pregateste terenul pentru a alegerile de anul urmator pentru presedintia clubului. 

Inainte de a fi implicat in fotbal, Jordi Farre a fost un cunoscut producator de filme pentru adulti in Spania. Vestea cu privire la trecutul candidatului a starnit hohote de ras pe retelele de socializare. 

In ciuda faptului ca favoriti pentru fotoliul de presedinte sunt Joan Laporta si Victor Font, Farre a declarat ca este foarte increzator cu privire la sansele sale si ca are de gand sa-l aduca pe Neymar inapoi la Barcelona. 

"Neymar va fi bine primit la club. Pentru 40-45 de milioane eu cred ca ar reveni. Messi si Neymar vor juca din nou de anul urmator. Sunt sigur ca Messi nu ar vrea sa plece. Am vorbit cu multa lume si toti mi-au transmis ca are de gand sa ramana la club, el doar vrea un proiect castigator", a declarat Jordi Farre pentru RAC1. 

Modifică setările cookies