Neymar Brazilia Fotbal extern

Neymar, petrecere cu 500 de persoane in Brazilia! Invitatii nu aveau voie sa foloseasca telefoanele mobile! Toate detaliile aici despre scandalul finalului de an

Atacantul lui PSG este criticat in Brazilia dupa ce in aceste zile a organizat o petrecere uriasa pentru finalul de an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 09:56
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 09:59

Surse din mass-media au raportat faptul ca jucatorul a decis sa organizeze o mare petrecere de sfarsit de an cu cateva sute de invitati. Agentia braziliana de stiri Globo, a transmis faptul ca la petrecerea lui Neymar au fost prezente aproximativ 500 de persoane. 

Evenimentul a avut loc intr-o casa din Rio de Janeiro, iar pentru a nu deranja casele din vecinatate s-a conceput un aranjament acustic special. Invitatii care au fost prezenti au fost instruiti sa nu foloseasca telefoanele mobile pentru a posta imagini din cadrul evenimentului. Acelasi lucru s-a intamplat si la petrecerea de ziua lui Neymar de la inceputul anului.

Retelele de socializare si presa nu au avut o reactie tocmai buna dupa evenimentul organizat de Neymar. Brazilia trece printr-o perioada grea din cauza coronavirusului. Marea tara a inregistrat aproximativ 190.000 de decese si peste 7,4 milioane de cazuri depistate. 

Modifică setările cookies