Declarație surprinzătoare făcută de Lionel Messi: "Real Madrid e cea mai bună echipă a lumii"

Lionel Messi Pep Guardiola Real Madrid Fotbal extern Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2023 / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:12
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:15

Starul argentinian Lionel Messi a surprins pe toată lumea, după ce a susținut că Real Madrid, rivala sa de o viață, este cea mai bună echipă a lumii.

Totuși, octuplul câştigător al "Balonului de Aur" și-a explicat ulterior declarațiile, susținând că a spus acest lucru, deoarece madrilenii au reușit să câștige finala Champions League în acest sezon.

"Cea mai bună echipă din lume este Real Madrid, pentru că este ultima câștigătoare a Ligii Campionilor. Înainte, a fost câștigată de Manchester City, dar și cea dinaintea lor a fost cucerită tot de ei, a spus Leo Messi, potrivit sport.es.

Messi, impresionat de Guardiola

Starul argentinian a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor, Pep Guardiola, care în momentul de față o antrenează pe Manchester City.

"Dacă vorbim despre rezultate, este Madrid. Dacă vorbim despre joc, mie personal îmi place City-ul lui Guardiola. Fiecare echipă unde e Guardiola va fi specială datorită felului în care antrenează", a mai spus Messi.

Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a semnat cu PSG.

În 2022, Lionel Messi a reuşit să câștige Cupa Mondială cu selecţionata Argentinei, după o finală pierdută în 2014.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!