"Cum m-a ajutat bretonul sa iau Cupa Mondiala". Ronaldo a povestit, la 16 ani distanta, un episod fabulos

"Cum m-a ajutat bretonul sa iau Cupa Mondiala". Ronaldo a povestit, la 16 ani distanta, un episod fabulos

Fostul Balon de Aur Ronaldo Nazario a povestit intr-un interviu cum l-a ajutat faimoasa freza din 2002 sa castige Cupa Mondiala.

Ronaldo a fost jucatorul Mondialului din 2002. Brazilianul a ridicat trofeul si a ramas in istorie cu golurile sale din finala. El a ramas, insa, in memoria fanilor si pentru aparitia sa excentrica. Acesta a purtat la Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia o freza cel putin interesanta.

La 16 ani distanta, Ronaldo a povestit cum l-a ajutat bretonul sa castige Mondialul.

"Aveam o accidentare la picior si toata lumea vorbea despre asta. Am decis sa ma tund si sa-mi las breton. Cand m-am dus la antrenament, toata lumea a inceput sa vorbeasca despre frizura mea urata.

Toata lumea a vorbit despre breton si a uitat de accidentare. Asa am ramas mai calm si mai relaxat si m-am putut concentra pe antrenamente.

Nu sunt mandru de acea frizura pentru ca, recunosc, era bizara. Dar a fost o metoda buna de a schimba atentia oamenilor", a povestit Ronaldo.

Intrebat despre sansele Braziliei la Mondialul din Rusia, Ronaldo, fotbalist cu 98 de selectii in nationala Selecao, a spus: "Sunt cateva nationale care vor fi intotdeauna acolo sus. Germania, Spania, Franta. Toate sunt puternice. Vom vedea ce se va intampla. Eu cred in sansele noastre".

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies