Cum arata viata de fotbalist in pandemie: "Mama ne trezeste la 8:30, mancam, stau cu tata toata ziua. Ma cam plictiseste. Bem un zaibar seara, n-avem nicio gripa, nimic!" :))

Olteanul Firtulescu a facut azi o donatie Spitalului de Psihiatrie din Craiova. I-a luat prin surprindere pe medici cu gestul sau.
 

Firtulescu joaca acum in India, alaturi de Lucian Goian, la Chennaiyin.

Revenit in Oltenia dupa incheierea campionatului indian, Firtulescu isi petrece timpul alaturi de familie. Mijlocasul sta mult cu parintii si asteapta ca raspandirea coronavirusului sa se potoleasca.

"Ma trezesc la 8 si jumatate, mama incepe sa discute prin casa, nu accepta sa te trezesti mai tarziu. Luam micul dejun, apoi urmeaza o conversatie de 30 de minute cu parintii, mama inca mai lucreaza si vorbim cu ea. Tata vrea sa stea cu mine toata ziua, sa-i povestesc din India. Ma cam plictiseste cateodata, dar trebuie s-o fac. Cel mai mult asteptam cina, suntem impreuna, e o placere imensa sa stai cu cei dragi. Iti da leacul asta, ne punem un zaibar si a doua zi ne trezim fresh, nu avem nicio treaba, nicio gripa, nimic", a glumit Firtulescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT