Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a calificat Portugalia la EURO 2024

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Portugalia Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 09:34
Data actualizarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 09:34

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost decisiv pentru Portugalia în meciul cu Slovacia, scor 3-2.

Starul portughez a reușit o ”dublă” și a ajuns la 125 de reușite în tricoul naționalei țării sale, după ce a trecut de borna de 200 de prezențe pentru Portugalia.

În urma succesului cu Slovacia, Portugalia a obținut matematic calificarea la EURO 2024, cu trei etape înainte de finalul preliminariilor.

  • Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reacționat după ce a calificat Portugalia la EURO 2024

Cristiano Ronaldo a reacționat la scurt timp după meciul de pe ”Estádio do Dragão”, pe pagina sa personală de Instagram.

„Foarte fericit să ajut Portugalia să ajungă la un alt turneu final. Mulţumiri speciale Federaţiei Portugheze de Fotbal şi fanilor prezenţi la stadion pentru acest tribut frumos”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Dacă Ronaldo va fi ferit de accidentări până la turneul final, atunci va atinge o bornă istorică. Va fi primul jucător din istorie care participă la șase Campionate Europene, după ce a debuat în 2004.

Cele patru echipe care și-au asigurat locul, până acum, în grupele Campionatului European din 2024 sunt Germania, din postură de țară gazdă, Franța (căștigătoarea Grupei B), Belgia (căștigătoarea Grupei F) și Portugalia (căștigătoarea Grupei J).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!