Cornel Dinu a vorbit fără menajamente despre șansele de calificare ale României la EURO 2024

Cornel Dinu EURO 2024 nationala romaniei Superliga Cornel Dinu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 09:07
Data actualizarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 09:07

Naționala României se va duela duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, cu Andorra.

Confruntarea se va desfășura pe Arena Națională și va fi în format LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro. Ultima dată când România a întâlnit Andorra a fost în martie, iar tricolorii au câștigat în deplasare cu 2-0.

Cornel Dinu a vorbit fără menajamente despre șansele de calificare ale României la EURO 2024

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo București la începutul anilor 2000, a vorbit înainte de partida tricolorilor cu Andorra și a subliniat că nu crede vă vor fi probleme și că avem șanse de calificare la Campionatul European din Germania, ediția 2024.

„Nu cred că o să avem probleme cu Andorra. Avem șanse de calificare și ne ajută războiul din toate punctele de vedere. Este adevărat că suntem invincibili, dar dacă stai și te gândești cu cine am jucat, cum am jucat și ce inadvertențe…

La noi se spune că tochitura e bună, dar e făcută din carne d-aia, carne d-aia, carcaletele, mai pui puțin vermut, mai pui puțin vin, pui de toate, poți să mergi cu asemănarea și să zici că la un moment dat o echipă este un conglomerat de calități, dar de data aceasta am reușit din nou o ciulama de echipă care te pune din toate punctele de vedere pe gânduri”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Belarus - România 0-0

Selecționata lui Edward Iordănescu nu a putut să câștige partida disputată pe terenul neutru din Budapesta. Chiar dacă tricolorii au avut câteva șanse bune la poarta lui Ignatovich, tabela a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute, iar naționala României a pierdut două puncte semnificative în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

Pentru băieții lui Edi Iordănescu urmează meciul de duminică cu Andorra, de pe Arena Națională, de la ora 21:45. Ulterior, reprezentativa de fotbal a României se va duela în deplasare cu Israel pe 18 noiembrie, ora 21:45 (dată fiind starea de război instaurată în Israel, momentul disputării jocului s-ar putea schimba), și cu Elveția pe propria arenă pe 21 noiembrie, ora 21:45.


Echipele de start

  • România: Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Screciu, Stanciu - Man, Alibec, Drăguș
  • Belarus: Ignatovich - Pechenin, Yuzepchuk, Polyakov, Politevich, Kontsevoi, Ebong, Morozov, Krozun, Klimovich, Volkov
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!