Cristiano Ronaldo, obligat să fie prezent la Marele Premiu al Arabiei Saudite. De ce trebuie să facă asta starul portughez

marele premiu al arabiei saudite al nassr Cristiano Ronaldo Formula 1 Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 22:03
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 22:12

Liber de contract după plecarea de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr la sfârșitul anului trecut.

Superstarul portughez a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu apropiat de 200 de milioane de euro. 

Clauza care îl trimite pe Cristiano Ronaldo la F1
 

În contractul pe care fotbalistul l-a semnat cu Al Nassr sunt incluse mai multe clauze, inclusiv cea prin care este obligat să participe la Marele Premiu al Arabiei Saudite. Astfel, starul portughez va fi prezent pe 19 martie la cursa de Formula 1.

Cât poate încasa Cristiano Ronaldo pe secundă de la Al Nassr
 

Superstarul portughez a ales o destinație 'exotică' după despărțirea de Manchester United, care a avut loc în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo a plecat de la „diavolii roșii” după un start de sezon slab, punând capăt aventurii sale pe Old Trafford cu un interviu în care îi critica pe cei din conducere și pe antrenor. 

Al Nassr a anunțat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo în cursul serii de vineri, iar odată cu mutarea în Arabia Saudită, atacantul lusitan urmează a deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Salariul portughezului ar ajunge la 200 de milioane de euro, după informațiile presei internaționale. 

Astfel, Cristiano Ronaldo va încasa o avere pe fiecare zi petrecută în tricoul lui Al Nassr. Salariul său, fracționat, atinge niște sume fabuloase. 

  • €200,000,000 pe an
  • €16,666,666 pe lună
  • €3,846,153 pe săptămână
  • €547,945 pe zi 
  • €22,831 pe oră 
  • €380 pe minut
  • €6.34 pe secundă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!