Cristiano Ronaldo al nassr Campionate externe

VIDEO Cristiano Ronaldo, criză de nervi înainte de pauză! A văzut cartonașul galben după gestul său, la al treilea meci consecutiv fără gol 

Al Nassr a jucat cu Abha în sferturile de finală ale King Cup, scor 3-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 19:54
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 20:01

Scorul a fost deschis din primul minut de joc de Al Najei, iar Al Khaibari a mărit avantajul în minutul 21. Al Nassr a mai marcat o dată, prin Maran, asigurându-și calificarea în semifinale, în timp ce singurul gol al oaspeților a fost marcat de Adam, în minutul 69. 

Cristiano Ronaldo (38 ani) a fost titular însă a bifat al treilea meci consecutiv fără gol sau assist, după o serie în care marcase opt goluri și dăduse două pase de gol în patru meciuri. Portughezul însă a fost protagonistul unui moment tensionat chiar pe finalul primei reprize. 

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în ultimul meci al lui Al Nassr

Atacantul portughez a încasat cartonașul galben în al treilea minut de prelungiri, după un gest furios făcut când arbitrul a fluierat pauza. Ronaldo primise balonul în propria jumătate și voia să inițieze un atac, moment în care arbitrul a pus capăt primei reprize. 

Furios, fotbalistul a ridicat balonul și a șutat puternic în sus, gesticulând furios în urma deciziei pe care „centralul” a luat-o. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!