"Cristiano e succesorul lui Di Stefano, iar Zidane un gigant!" Perez, mai sincer ca niciodata

"Cristiano e succesorul lui Di Stefano, iar Zidane un gigant!" Perez, mai sincer ca niciodata

Florentino Perez a vorbit in fata adunarii de actionari de la Real Madrid, unde si-a prezentat bilantul pentru ultimul sezon.

Florentino Perez i-a ridicat in slavi pe Cristiano Ronaldo si Zinedine Zidane la adunarea anuala a actionarilor de la Real Madrid.

"Cristiano este cel mai bun marcator din istoria clubului si succesorul lui Di Stefano. Un exemplu pentru toti cei care poarta acest tricou. Multumim mult, Cristiano!", a spus el

Presedintele lui Real Madrid a spus ca Zidane a intrat in istoria lui Real Madrid atat ca antrenor, cat si ca jucator dupa super performantele obtinute in ultimele 3 sezoane.

"Zidane ramane unul de-al nostru pentru totdeauna. Ca antrenor al primei echipe a intrat in istorie ca un gigant al lui Real Madrid. Atat Zidane cat si Cristiano stiu ca Madridul este casa lor pentru totdeauna", a precizat Perez.

Florentino Perez a incheiat prin a scoate in evidenta faptul ca este pentru prima data in istorie cand Real Madrid a devenit campioana Europei atat la fotbal cat si la baschet.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies