David Beckham Banel Nicolita Real Madrid Steaua Steaua Bucuresti Superliga

Banel Nicolita are si acum cosmaruri cu autogolul cu Real Madrid: "A fost un moment de cumpana in cariera mea" Ce s-a intamplat dupa meci

Banel Nicolita s-a retras la Faurei, acolo unde isi conduce echipa din orasul natal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Septembrie 2018, 11:53
Data actualizarii: Miercuri 19 Septembrie 2018, 11:54

Banel vrea sa construiasca o echipa puternica la Faurei si traieste din amintirile de la Steaua. Nu a scapat nici acum de cosmarul autogolului marcat pe Bernabeu la meciul dintre Real Madrid si Steaua, scor 1-0. Stelistii facusera un meci urias, iar spaniolii au ratat penalty, insa partida a fost decisa de autogolul lui Banel.


"Am trait perioade foarte frumoase.

  • Banel Nicolita are si acum cosmaruri cu autogolul cu Real Madrid: A fost un moment de cumpana in cariera mea Ce s-a intamplat dupa meci

Nu cred ca cel mai urat episod din cariera este cel de pe „Santiago Bernabeu”, din 2006, desi toata lumea spune asta. Astea se intampla. A fost 11 metri, a ratat Van Nistelrooy, dar daca marca si se facea 2-0, nimeni nu mai spunea nimic. Dar, altfel, a ramas numele lui Banel Nicolita. Asa a vrut Dumnezeu, sa fiu singurul marcator in acel Real – Steaua 1-0 si s-a terminat toata povestea.

Toata echipa si toti cei apropiati mie. Inclusiv Nea Gigi Becali… A fost un moment de cumpana in cariera mea.", a spus Banel in Fanatik. 

Imediat dupa ce si-a dat autogol, Banel s-a prabusit, insa a fost consolat de rapid de David Beckham si Raul, cele mai mari vedete din fotbal la acea vreme. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies