Crede ca e mai BUN ca Messi si Ronaldo! "Merit sa fiu cel mai bun din Europa! Eu sunt un SENSIBIL!" Ultima sansa de fi regele Europei:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 16:49

	Crede ca e mai BUN ca Messi si Ronaldo! "Merit sa fiu cel mai bun din Europa! Eu sunt un SENSIBIL!" Ultima sansa de fi regele Europei:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Un sezon magic. Asta a fost pentru Bayern anul trecut, cand a castigat Liga Campionilor, dupa o 'suferinta' lunga, in care a pierdut mai multe finale. Cu totul, a fost o 'tripla' - Liga, Bundesliga si Cupa Germaniei.

Acum, unul dintre motoarele echipei - Frank Ribery - a spus pentru Kiker ca merita sa fie cel mai bun Europa cel putin la fel de mult ca Ronaldo si Messi.

"Este un titlu la care visez de mult timp. Sezonul trecut am jucat foarte bine si am castigat trofee. De ce nu as fi eu castigator? As merita titlul la fel de mult ca Messi si Ronaldo. Sunt foarte fericit sa ma aflu printre finalisti. Dar cand ai un astfel de sezon, ti-ar placea sa primesti si recompense.

Fiecare are calitati. Ce fac Messi si Ronaldo mai bine este ca marcheaza. Eu mai mult pregatesc golurile.

Sunt sensibil, daca imi permiteti sa spun asta public. Vreau sa castig, este adevarat, dar am o inima mare. Vreau mereu sa dau totul. Vreau ca altii, care nu au atat noroc, sa profite de fericirea mea: familia mea, prietenii mei. Uneori, prefer sa-i vad pe ei bucurosi decat pe mine. Este ca atunci cand sunt in teren: prefer sa pregatesc un gol decat sa marchez", a spus francezul, ajuns in prezent la 30 de ani.

Avand in vedere varsta pe care o are si performantele istorice pe cale le-a reusit in acest an la Bayern, e greu de crezut ca va mai avea alta sansa de a fi cel mai bun. Chiar si asa, Ronaldo si Messi raman principalii favoriti in cursa pentru cel mai bun jucator din Europa.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT