Costel Galca vorbeste despre viitorul sau in Danemarca! Ce conditii pune pentru a ramane si cum e viata departe de Romania

Costel Galca vorbeste despre viitorul sau in Danemarca! Ce conditii pune pentru a ramane si cum e viata departe de Romania

Galca o pregateste pe Velje din 2019.

Antrenorul roman spune ca si-ar dori sa ramana la Velje, insa doar in conditiile in care clubul ii va indeplini cererile si va intari echipa pentru sezonul viitor. Galca vorbeste si despre cum se simte departe de Romania, dorul de casa fiindu-i alinat de fotbal.

"A fost un final de campionat intens si tot ce conteaza e faptul ca ne-am indeplinit obiectivul. Deocamdata vor urma niste discutii zilele viitoare. Nu stiu cum vor evolua negocierile. Conteaza ce ne dorim fiecare dintre parti. Imi doresc sa continui, dar in anumite conditii.

Vreau mai mult. In ultimii 22 de ani aceasta echipa s-a plimbat intre primele doua divizii. Nu trebuie sa ne ascundem, vreau jucatori ca sa facem o echipa mai puternica si sa avem un obiectiv indraznet. Nu putem bate pasul pe loc! Stiu ca sunt atipic.

Nu sunt genul smecherit. Spun adevarul, spun ce ma deranjeaza. Probabil ca ati vazut cum sunt, nu vreau sa-mi amintesc de perioada Steaua. Trebuie sa recunosc ca ma simt un antrenor liber si asta ma motiveaza!

Dar imi place in Danemarca, e un campionat bun din punct de vedere valoric. Fotbalul este viata mea, imi place sa antrenez si o voi face acolo unde ma simt respectat. Viata antrenorilor nu este deloc usoara", a spus Costel Galcan pentru Prosport.

  • Costel Galca vorbeste despre viitorul sau in Danemarca! Ce conditii pune pentru a ramane si cum e viata departe de Romania
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies