Cristiano Ronaldo Al-Nassr Portugalia Fotbal extern

Contract până în 2030 și 1,3 miliarde de euro! Toate detaliile ofertei fabuloase făcute de arabi pentru Ronaldo

Dacă va semna cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo (37 de ani) va avea un contract fabulos, fără precedent în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 15:05
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 15:06

Contractul său este valabil până în 2030 și include inclusiv funcția de ”ambasador” al Cupei Mondiale din 2030, pe care Arabia Saudită vrea s-o găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Arabii vor să se bazeze pe imaginea lui Ronaldo pentru a obține organizarea competiției. Pentru asta, Ronaldo ar putea primi 1,3 miliarde de euro dacă va semna contractul pe care Al-Nassr i l-a oferit, notează Daily Mail.

Cristiano Ronaldo, contract fabulos cu Al-Nassr

În primă fază, s-a zvonit că oferta venită din partea lui Al-Nassr a fost refuzată de Ronaldo, acesta sperând să obțină un contract bun în Europa, la o echipă ”cu pretenții”, care să-i permită să joace din nou în Liga Campionilor.

În ultimele zile, zvonurile potrivit cărora Ronaldo ar urma să semneze cu Al-Nassr s-au intensificat în presa internațională, astfel că este de așteptat ca în următoarea perioadă să urmeze vești oficiale cu privire la situația portughezului.

Clubul din Arabia Saudită are ca scop să o detroneze pe Al-Hillal. În acest sens, conducerea clubului s-a întărit cu nume importante din fotbalul mondial. Pe lângă Rudi Garcia (58 ani) pe banca tehnică, au mai sosit David Ospina (34 ani) și Álvaro González (32 ani). 

Înainte de a începe Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a reziliat contractul cu Manchester United. Nemulțumit de conducerea clubului și de tratamentul pe care l-a primit din partea lui Erik ten Hag (53 ani), superstarul portughez i-a acordat lui Piers Morgan (57 ani) un interviul în care și-a vărsat oful. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!