Cristiano Ronaldo Al-Nassr Portugalia CM 2022

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr prinde contur? Superstarul a lipsit de la antrenamentul Portugaliei

Cristiano Ronaldo a absentat de la antrenamentul Portugaliei de pe 30 noiembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 09:15
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 09:15

Liber de contract după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo (37 anui) a mărturisit că se va gândi la un nou angajament când se va încheia turneul final. Însă Marca anunță că deținătorul a 5 Baloane de Aur este foarte aproape de a semna un contract pe două sezoane și jumătate cu Al-Nassr. Clubul din Arabia Saudită îl ademenește pe Cristiano Ronaldo cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe an. Conform aceleiași surse, superstarul este convins să accepte propunerea, cele 500 de milioane de euro pe care ar urma să le câștige în cele două sezoane și jumătate fiind un factor major în luarea deciziei.

Și-a negociat Ronaldo contractul cu Al-Nassr?

Chiar dacă în interviul acordat lui Piers Morgan (57 ani) susține că dorește să joace în continuare la cel mai înalt și că nu se axează pe bani, The Sun informează că pe 30 noiembrie, Cristiano Ronaldo a lipsit de la antrenamentul Portugaliei. Cel mai probabil, după spusele britanicilor, lusitanul s-a întâlnit pentru a-și negocia contractul cu Al-Nassr. 

Clubul din Arabia Saudită are ca scop să o detroneze pe Al-Hillal. În acest sens, conducerea clubului s-a întărit cu nume importante din fotbalul mondial. Pe lângă Rudi Garcia (58 ani) pe banca tehnică, au mai sosit David Ospina (34 ani) și Álvaro González (32 ani). 

Cristiano Ronaldo și nemulțimirile legate de Manchester United 

Înainte de a începe Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a reziliat contractul cu Manchester United. Nemulțumit de conducerea clubului și de tratamentul pe care l-a primit din partea lui Erik ten Hag (53 ani), superstarul portughez i-a acordat lui Piers Morgan (57 ani) un interviul în care și-a vărsat oful. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!