Pele deces Pele Fotbal extern

Comentariul care a indignat planeta despre moartea lui Pele! Ce a putut să spună un jurnalist argentinian 

Pele a murit la 82 de ani, joi, 29 decembrie, în spitalul din Sao Paulo în care se afla internat de o lună. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:01
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:02

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut drept Pele, a murit după ce s-a luptat o bună perioadă cu cancerul de colon cu care a fost diagnosticat în 2021. Internat în urmă cu o lună, starea brazilianului s-a degradat în ultimele săptămâni, iar organele i-au cedat, după cum au relatat doctorii care l-au avut în grijă. 

Moartea lui Pele a îndoliat lumea fotbalului, în contextul în care legendarul brazilian este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Astfel, au curs elogiile și reacțiile la adresa fostului fotbalist, însă un jurnalist a dat-o în bară rău de tot. 

Comentariul scandalos făcut de un jurnalist argentinian despre moartea lui Pele

Jurnalistul argentinian, Alejandro Fabbri, a vrut să își reamintească de legendarul atacant brazilian și momentul în care a jucat într-un amical pe terenul lui Colon de Santa Fe, însă declarația a stârnit mari controverse și reacții negative. 

„Pele a venit cu Santos să joace pe terenul lui Colon de Santa Fe într-un meci amical în 1964, când Colon juca atunci în Primera B și atunci Colon a câștigat cu 2-1. De atunci și după ce a promovat în prima ligă anul următor, terenul a fost numit 'Cimitirul elefanților', pentru înfrângerea lui Santos și acum, în mod curios, Pele a murit de cancer de colon. Ce lucru curios”, a spus Fabbri conform sport.es, care și-a dat seama de gafa imensă făcută. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!