Ronald Araujo Canada meci amical Uruguay Fotbal extern

FOTO Colegii nu l-au uitat pe Ronald Araujo! Gestul superb făcut uruguaieni la meciul amical cu Canada

Uruguay se pregătește pentru participarea la Cupa Mondială din Qatar, iar în ultimele zile a disputat mai multe partide amicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:55
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 10:08

Selecționata antrenată de Diego Alonso s-a impus cu 2-0 într-o partidă de verificare cu Canada, care s-a desfășurat la Bratislava.

Meciul a fost marcat de gesturile de susținere făcute de jucătorii uruguaieni pentru colegul lor, Ronald Araujo, accidentat în urmă cu câteva zile, în partida cu Iran.

"Îl vom aștepta până în ultima clipă", a declarat Diego Alonso, făcând referire la perioada de recuperare a fundașului de 23 de ani, în urma operației pe care a urmează să o facă.

Ronald Araujo se operează în Finlanda 

Catalanii au anunțat că jucătorul s-a consultat cu medicul echipei și cu Xavi Hernandez și a decis să se opereze, urmând ca intervenția chirurgicală să aibă loc duminică, în Finlanda. Doctorul Lasse Lempainen va fi cel care îl va opera pe Ronald Araujo, cel care s-a mai ocupat de jucătorii Barcelonei. 

Deși nu este specificat timpul de indisponibilitate al lui Araujo, jurnalistul Marcelo Bechler informează că fundașul va lipsi trei luni de pe teren și va rata astfel Campionatul Mondial din Qatar. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies